Jordgubbar från Pixabay PD-bild

Sommaren närmar sig nu med stormsteg och vi kan väl alla behöva lite återhämtning efter ett krävande och ovanligt år som trots allt även haft sina glädjeämnen. För oss på Viverk kommer det att innebära ledighet under veckorna 28, 29 och 30.

Under perioden 12 juli till den 1 augusti har vår fabrik semesterstängt medan bemanningen på kontor och produktion är reducerad och tillgängligheten begränsad.

Under sommaren kommer även våra leverantörer ha begränsade öppettider och under vissa perioder hålla stängt, så ett hett tips är att planera dina beställningar så du inte står utan förbrukningsvaror som ex. filterpåsar och tvättkemikalier. Kemikaliebeställningar som inkommer efter den 2 juli kan dessvärre inte levereras förrän i augusti eftersom vår kemikalieleverantör också har semesterstängt under samma period som Viverk.

Du beställer enklast via e-post på order@viverk.se eller via telefon 0472 343 60.

Planerar ni ett UH-stopp kanske ni redan nu vet vilket behov ni har. Kontakta oss omgående så kan vi hjälpa er med reservdelar om det skulle behövas. Och vid akuta fall går det alltid att nå någon av oss då vi även kommer att ha jourberedskap men begränsad tillgänglighet under sommaruppehållet.

Du hittar alla våra kontaktuppgifter här:
https://www.viverk.se/kontakt/

Trevlig sommar!

Viverk AB