Viverk söker maskinbyggare

Viverk söker maskinbyggare

Är du en klurig problemlösare som gillar varierade arbetsuppgifter och vill ha möjlighet att själv planera och anpassa ditt arbete? Då kan jobbet som maskinbyggare på Viverk vara som klippt och skuret för dig.

På Viverk är du med igenom hela konstruktionen av industritvättmaskiner från stommen som svetsas i rostfritt stål till montering av pneumatikkopplingar, motorer, specialfunktioner och extra utrustning. I slutfasen av byggnationen är du även med och provkör maskinen och säkerställer att den håller högsta kvalitet.

Om att jobba på Viverk

Viverk har en välutrustad plåtverkstad där nya idéer kan testas och provas. Hos oss blir du även del av ett trevligt och kompetent gäng som både hjälps åt och arbetar självständigt. Naturligtvis ser vi till att du får en gedigen introduktion av erfarna och engagerade kollegor. Du har även ett nära samarbete med våra konstruktörer och fungerar ofta som deras bollplank och bygger enligt ritning.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid, måndag – fredag, med tidig stängning på fredagar.

Din profil

Du har erfarenhet inom svetsning och montering och förstår att rollen som maskinbyggare ställer krav på noggrannhet, precision och en rejäl yrkesstolthet. Vi vill att du som söker är ute efter en långsiktig anställning och ser framtiden an tillsammans med Viverk.

Krav

  • Svenska i tal & skrift
  • Utbildning eller erfarenhet av TIG svets

Dina meriter

  • Utbildning eller erfarenhet av MIG svets
  • Verkstadsvana
  • Heta arbeten
  • Svetslicenser

Din ansökan

Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag.

För ansökan och mer information om tjänsten, kontakta oss på:
E-post: jobb@viverk.se
eller telefon 0472 – 343 60.

Se mer om vår personal här.

 

Viverk AB