Här är Viverks specialbyggda sjustegstvätt med sex Flow-Jet-tvättkammare och en vakuumtorkenhet som alla har sina olika egenskaper och kan användas såväl parallellt för maximal hastighet som seriellt för individuellt anpassad och optimal renhet.

Här är ett exempel på vad vi gör – en automatiserad sjustegstvätt med Flow-Jet-teknik och vakuumtorkning.

Gillar du klurigheter, smarta funktioner och att göra egna innovationer? Värdesätter du möjlighet att kunna påverka och utvecklas? Då kan jobbet som konstruktör på Viverk vara det rätta för dig.

På Viverk får du arbeta med både befintliga produkter och med nyutveckling där din kreativitet och dina lösningar värderas högt. Som konstruktör är du med och leder projektet från början till slut och får se dina produkter växa fram från ritning till färdig maskin.

Det är ett självständigt arbete med stora möjligheter till egen utveckling, och till din hjälp har du ett trevligt gäng som har roligt på jobbet och lär mycket av varandra.

Du kommer även att jobba med att:

  • Ta fram underlag för kundunika högteknologiska industritvättmaskiner med en unik kvalitet och kundnytta
  • Ansvara för att ta fram och underhålla tekniska krav
  • Ta fram layouter på maskinkonfigurationer
  • Ta fram underlag för tillverkning
  • Konstruera och kundanpassa komponenter för nya produkter

Om att jobba på Viverk

Viverk befinner sig i en stark fas där vi växer inom många nya branscher samtidigt som befintliga kunder går starkt. Vi ser en ljus framtid där vår tydliga vision tar form och ser fram emot att välkomna dig som en ny kollega i teamet.

Ge oss möjligheten att visa dig produkterna vi utvecklar, så lovar vi att du kommer bli biten av klurigheten, funktionen och innovationen i maskinerna!

Din profil

Du är maskiningenjör eller motsvarande och har med fördel arbetat inom områden som mekanik, statik, pneumatik mm. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid att arbeta processbaserat.

Viverk arbetar företrädesvis i Inventor och dess olika kopplade applikationer, erfarenhet inom detta är önskvärt men inte ett krav. Grundläggande kunskaper i engelska erfordras då en del av anläggningarna exporteras.

Din ansökan

Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen att skicka din ansökan till: roger.ahsberg@viverk.se

Här hittar du mer om vår personal och hur det är att jobba på Viverk:

personalreportage

Viverk AB