Bildkälla: Scientific animations, CC BY-SA 4.0, commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=86358105

Bildkälla: Scientific animations, CC BY-SA 4.0, commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=86358105

Under rådande omständigheter har vi på Viverk valt att inte resa i den omfattning som vi normalt gör. Verksamheten kommer fortsätta som vanligt, men med digitalt anpassade möten och resor tills man vet mer om Corona-virusets spridning och omfattning.

Viverk kommer att följa svenska myndigheters och UD:s rekommendationer. Just nu får detta till följd att den planerade roadshowen den 15 april 2020 kommer att skjutas fram. Likaså kommer Viverks engagemang att minimeras på andra stora event som Underhållsmässan.

Vi på Viverk vill ta vårt ansvar och göra vad vi kan för att bidra till att minimera spridningsriskerna, även om det kan innebära begränsningar i vår verksamhet. Vi kommer dock att göra allt för att säkerställa att våra kunder inte drabbas av vårt ställningstagande genom att prioritera full kapacitet i såväl konstruktion som produktion.

För mer information om Viverks kommande roadshow och ställningstagande, kontakta Peter Helmersson på peter.helmersson@viverk.se eller telefon 0735 – 23 30 00.

Viverk AB