Är du vår nya regionchef? Viverk söker nu en försäljningsansvarig i region väst samt för olika nyckelkunder som är regionsöverskridande.

Som regionchef kommer du att vara delaktig i såväl teknisk och rådgivande försäljning som budgetarbete och marknadsföringsaktiviteter. Som teknisk och rådgivande säljare hjälper du kunder med kundunika koncept för det tvättbehov kunden har och tar fram underlag för kalkylering och offerering av projekt.

Till din hjälp har du Viverks konstruktionsavdelning med offertkonstruktion, 3D-modeller och tekniska beräkningar.

Din bakgrund

  • Du har en teknisk bakgrund, gärna som maskiningenjör. Viktigt är dock en teknisk förståelse och intresse för maskinteknik.
  • Erfarenhet av teknisk försäljning mot industriföretag med dokumenterade framgångar
  • Erfarenhet av projektförsäljning och kundanpassning

 

Dina egenskaper

För att lyckas tror vi att du har följande egenskaper:

  • Energirik, positiv och uthållig
  • God datorvana och är bekväm med digitala arbetssätt
  • Relationsbyggare
  • Gilla att göra bra affärer

 

Denna rekrytering handhas av Viverk. Skicka din ansökan till michael.wickell@viverk.se.

Vid frågor, ring på Michael Wickell på telefon 073 332 99 61.

 

Mer om Viverk

På Viverk i småländska Vislanda har vi utvecklat tvättmaskiner för industriellt bruk sedan 1965. Vi är specialister på att designa skräddarsydda och hållbara maskiner med extremt hög precisionsförmåga.

Med hjälp av patenterade lösningar kan våra tvättmaskiner på kortast möjliga tid rengöra varje millimeter av ett gods invändigt och utvändigt, för att sedan låta det torka vid exakt rätt temperatur.

Vi lägger stor vikt vid att tillverka användarvänliga och mycket hållbara maskiner. Med återkommande service och möjlighet till uppgraderingar inbyggt i konstruktionen kan maskinerna möta nya och allt striktare krav, renhetsmässiga såväl som miljömässiga. På så sätt slipper våra kunder investera i nya maskiner samtidigt som deras egna produkter uppnår längre livslängd tack vare rena komponenter.

Med våra mycket kompetenta medarbetare kan vi i nära dialog med våra kunder också erbjuda skräddarsydda maskiner och specialtillverka rengöringskemikalier efter mycket specifika önskemål. Varje ny utmaning gör dessutom att vi utvecklas och växer, till ännu större nytta för våra kunder. Att leverera högsta kvalitet i varje detalj är därför en utmaning som vi ständigt ser fram emot.

 

Viverk AB