Siemens komponenter är vitala nyckelkomponenter i Viverks tvättanläggningar och det är ett medvetet val baserat på deras höga kvalitet, flexibilitet och funktion som bevisats under lång tid.

Viverk och Siemens har nu fördjupat samarbetet och kan tillsammans erbjuda nya finansiella lösningar inklusive möjlighet att hyra tvättanläggningar. Förutom möjligheten att finansiera öppnar samarbetet även för möjligheterna att:

1. Uppgradera eller byta ut vid förändrat behov på ett enklare sätt
2. Förenkla budgetering med förutsägbara kostnadsnivåer
3. Köpa loss en anläggning senare till ett förutbestämt värde
4. Frigöra värdefullt låneutrymme
5. Hantera kvalitetshöjande renhet som en driftkostnad
6. Få fri service under hyrperioden.

 

 

– Viverks affärsidé är att hjälpa våra kunder uppnå deras krav på renhet och kvalitet.Tillsammans med Siemens Finans kan vi nu hjälpa fler att möta de allt hårdare krav som många underleverantörer och tillverkande industrier ställs inför, säger Michael Wickell, VD på Viverk.

– Vi är glada att kunna hjälpa Viverk och deras kunder med bra finansieringslösningar. Att finansiera istället för att köpa är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att använda likviditet till ökad stabilitet och tillväxt, tillägger Jens Ljungman, KAM på SFS AB.

Vill du veta mer om Viverks och Siemens nya finansieringslösningar? Kontakta Peter Helmersson på telefon 0735-233000 eller mail: peter.helmersson@viverk.se.

Viverk AB