Välkommen till Viverk Caroline Johansson!

Viverk är mitt i en spännande resa och som nypåstigen ekonom tar Caroline Johansson oss ett steg närmare målet. Så vem är då Caroline Johansson?

Privat är Caroline Johansson en glad och nyfiken tvillingmamma med intressen som foto och dans, familj och trädgård.

– Inget speciellt att tala om, säger Caroline själv och menar att hon är som vem som helst. Men när det kommer till företagande, ekonomi och juridik framträder en affärskvinna som är van att ha många bollar i luften och vet vad hon talar om.

Caroline kommer senast från HSB Göta där hon hjälpt bostadsrättsföreningar med deras ekonomi, juridik och boendefrågor och varit rådgivande till styrelsen de senaste tio åren. Innan dess var Caroline företagsrådgivare på Swedbank med små och medelstora företag som specialitet. I botten är Caroline civilekonom med en magisterexamen i ekonomi.

Så vad lockade dig att jobba med industriell renhet och tvättanläggningar?

Caroline Johansson är ny ekonomiansvarig på Viverk AB.

Caroline Johansson är ny ekonomiansvarig på Viverk AB.

– För mig är det en intressant utmaning att få lära mig något helt annat än det jag är van vid. Samtidigt är det väldigt spännande att få vara med och påverka den resa vi gör från litet till medelstort företag. Det är en utveckling som jag tidigare jobbat mycket med som extern rådgivare och nu får möjlighet att jobba med från insidan. Och så förstås att få jobba med ekonomistyrning.

Hur påverkar detta mig som kund till Viverk?

– Som kund till Viverk ska du kunna lita på att det inte bara är maskinerna vi tillverkar som håller högsta kvalitet. Även administrationen runt omkring ska hålla samma höga klass och förhoppningsvis kan jag även bidra med snabb och konkret hjälp till dig som kund om du har några ytterligare frågor.

 

 


Jobba på Viverk

Fler liknande reportage:

personalreportage

 

Viverk AB