Välkommen till Roadshow i Skövde den 7 mars...

Välkommen till Roadshow i Skövde den 7 mars…

Vi vill bjuda in dig till en halvdag med fokus på renhet, energioptimering och service och underhåll inom industrin.

Viverk har, tillsammans med KSB och Pumphuset, konstaterat att kunskapen kring industriell renhet och underhåll behöver lyftas. Därför kommer vi att hålla ett kostnadsfritt renhetsseminarium i Skövde den 7:e mars. Vi kommer att hålla till på Scandic Billingen Konferens med start 08:30 och seminariet avslutas med lunch.

Renhet har gått från att i princip tvätta händerna efter att man jobbat med en växellåda till att man idag i moderna fabriker monterar sin produkt i renrum. Renheten hos en komponent är helt avgörande för livslängden och prestandan. Hög renhet möjliggör tight precision, hög effektivitet och säkerhet mot oplanerade stopp. Oavsett om man jobbar med konstruktion, underhåll eller produktion inom tillverkande industri behöver man öka sin renhetskunskap. Detta kan KSB som är en ledande pump- och ventilleverantör ställa sig bakom. KSB informerar om energioptimering, kontroll av pumpar, mätning av pumpar och övervakning av vibrationer samt hur KSB ser på framtiden. Vi tar även upp hur val av ventiler kan påverka tryckfall i systemet.

Pumphuset, som fokuserar helt på underhåll och service av pumpar, kan berätta vikten av rena ytor när man skall rotera en pumpaxel i 3000 rpm och kan även berätta om konsekvensen av att inte göra ett bra och planerat underhåll och renovering.

Vi kommer bjuda på kunskap för att öka er förståelse för renhet, tvätteknik och vilka kärnkomponenter som ingår i sådan process. Dessutom kommer ni få en ökad förståelse för vikten av ett effektivt underhåll av era produkter för att öka livslängden. Ni kommer få chansen att kunna känna och klämma på olika hårdvara och prata med experter inom respektive område.

Var och när?

Torsdag den 7:e mars 2019

Scandic Billingen, Trädgårdsgatan 10, Skövde

Hur anmäler jag mig?

Vänligen anmäl er till peter.helmersson@viverk.se senast den 28:e februari. Har ni frågor går det fint att ringa 0735-233 000.

Program

08:30-08:45 Ankomst/registrering/Kaffe o fralla

08:45-09:00 Välkommen Intro

09:00-10:00 Viverk AB

10:15-11:15 KSB Sverige AB

11:15-12:00 Pumphuset AB

12:00- LUNCH

Vi finns kvar efter lunch för frågor och diskussioner.

Vi hälsar er varmt välkomna till en dag med rent fokus!

Kontaktpersoner:

Peter Helmersson, Viverk AB, 0735-233 000, peter.helmersson@viverk.se

Anders Parsberger, KSB Sverige AB, 0725-95 70 06, anders.parsberger@ksb.com

Sture Rodin, Pumphuset AB, 0739-20 92 83, sture.rodin@pumphuset.se

Viverk AB