I dagarna tre, mellan den 18 och 20 oktober, är det dags för Scanautomatic 2022 och ProcessTeknik där automation och digitalisering av industrin står i fokus och Viverks utsände är förstås på plats.

Peter Helmersson är marknads- och försäljningschef på Viverk.

Peter Helmersson är marknads- och försäljningschef på Viverk.

Mässan Scanautomatic är navet för framtidens automation där branschmässorna ProcessTeknik och Nordic Food Industry pågår parallellt.

På mässan ProcessTeknik är det processindustrins utmaningar kring energi, hållbarhet, produktion och cirkularitet som avhandlas.

Allt sker på Svenska Mässan Gothia Towers i Göteborg mellan den 18 och 20 oktober, och vi på Viverk är förstås på plats.

– För oss är det viktigt att vara i framkant och ständigt utveckla oss och bli ännu bättre. Vi ställer inte alltid ut på mässorna, men försöker alltid vara på plats där det händer, berättar Peter Helmersson som kommer att delta under mässans tre dagar och gärna träffar nya och gamla intressenter över en kopp kaffe eller en lunch.

Vill du komma i kontakt med och kanske träffa Peter på eller i anslutning till mässan når du honom enklast på mail peter.helmersson@viverk.se, eller telefon 073 523 30 00.

Öppettider:
Tisdag 18 oktober, kl. 9-17
Onsdag 19 oktober, kl. 9-17
Torsdag 20 oktober, kl. 9-17

Hämta din kostnadsfria entrebiljett här:

Entrébiljetten ger tillträde till samtliga tre mässor; Scanautomatic, ProcessTeknik och Nordic Food Industry.

Viverk AB