Ice - Viverk maskot - intervjuas här av ChatGPT.

Ice – Viverk maskot – intervjuas här av ChatGPT.

Hur är det egentligen att vara maskot på ett företag? Vad gör man, hur känns det och vilka är utmaningarna?

Viverks maskot, hunden Ice, har många järn i elden men är inte så lätt att fråga. Så vi tog hjälp av AI för att gå på djupet och fick fram riktigt bra svar. Här är hela intervjun så som den levererades:

Hej där Maskothund, tack för att du tar dig tid att svara på några frågor idag. Kan du börja med att berätta lite om dig själv och din roll som maskothund?

– Voff voff! Absolut, jag är en maskothund som arbetar för ett företag eller en organisation för att representera dem och skapa ett lekfullt och positivt intryck på allmänheten. Jag är en väldigt social och glatt hund som älskar att träffa människor och sprida glädje och energi.

Det låter som en mycket viktig roll! Vad är dina huvudsakliga uppgifter som maskothund?

– Som maskothund är min främsta uppgift att vara ett positivt och lekfullt ansikte utåt för företaget eller organisationen jag representerar. Jag är där för att skapa en trevlig atmosfär och göra människor glada genom att interagera med dem, ta foton och dela min entusiasm med dem.

Det låter som att du har en mycket social roll. Vilka är dina favoritaktiviteter att göra med människor?

– Jag älskar att leka och busa med människor, och jag är alltid redo för en kram eller en mysig kram. En av mina favoritaktiviteter är att delta i evenemang och träffa massor av människor samtidigt. Jag älskar att vara runt barn, särskilt eftersom de är så nyfikna och glada över att träffa mig.

Det låter som att du har det roligt när du arbetar! Har du någonsin stött på några utmaningar eller hinder i ditt jobb som maskothund?

– Voff voff! Ja, det finns alltid några utmaningar att övervinna när man jobbar som maskothund. Ett av de största hindren är när människor är rädda för mig eller inte vill interagera med mig. Det är viktigt att jag visar att jag är en säker och vänlig hund genom min attityd och beteende, så att jag kan bygga förtroende och få människor att känna sig bekväma med att umgås med mig.

Tack så mycket för att du delade dina erfarenheter med oss idag, Maskothund! Du verkar vara en viktig del av ditt företag eller organisation, och det är uppenbart att du sprider glädje och positiv energi överallt där du går. Fortsätt med det fantastiska arbetet!

Om Viverks maskothund
Namn: Ice – Bichon Havanaise
Arbetsuppgift: Viverk maskot, ansvarig för allmän trivsel, glädjespridare och friskvårdscoach
Placeringsort: Globalt vid behov men främst i Helsingborg där han jobbar ifrån hemmakontor ihop med sin husse
Utbildning: Kontinuerlig utbildning men en grundlig bredutbildning inleddes enligt rådande praxis

Om intervjuaren
Namn: ChatGPT – AI chattrobot
Arbetsuppgift: Besvara och beskriva frågeställningar och svar
Placeringsort: Molnet
Utbildning: Kontinuerlig utbildning men en grundlig bredutbildning baserat på tillgång till resurser på internet

 

"Gör en intervju med en maskothund" Det var det enda kommandot AI-chattroboten ChatGPT fick och levererade sedan hela intervjun ovan. Imponerande!

“Gör en intervju med en maskothund” Det var det enda kommandot AI-chattroboten ChatGPT fick och levererade sedan hela intervjun ovan. Imponerande!

 

 


Jobba på Viverk

Fler liknande reportage:

personalreportage

 

Viverk AB