Vi vill bjuda in dig till en halvdag med fokus på renhet inom industrin: Partikel & ytrenhet samt vattenrenhet inom industrin, hur påverkar det er process?

Viverk har tillsammans med Eurowater konstaterat att kunskapen kring industriell renhet och vattenkvalitet behöver lyftas. Därför kommer vi att hålla ett kostnadsfritt renhetsseminarium i Hudiksvall den 15:e maj. Vi kommer att hålla till på Aktivitetsfabriken med start 08:30 och seminariet avslutas med lunch.

Är renhet viktigt för din process, och för miljön?

Renhet har gått från att i princip tvätta händerna efter att man jobbat med en växellåda till att man i dag i moderna fabriker monterar sina produkter i renrum. Renheten hos en komponent är ofta helt avgörande för livslängden och prestandan.

Hög renhet möjliggör även högre precision, ökad effektivitet och förhöjd säkerhet mot oplanerade stopp. Oavsett om man jobbar med konstruktion, underhåll eller produktion inom tillverkande industri behöver man öka sin renhetskunskap.

Även på vattensidan ser man att utvecklingen gått från att fylla på vatten direkt från kranen till att ibland ha ultrarent vatten i vissa processer. Vad skall man tänka på och hur ser reningen ut?

Ett renare vatten

Eurowater har mycket lång erfarenhet av att rena vatten till olika processer inom verkstadsindustrin såsom rent vatten till sköljsteg i tvättar och processvatten vid ytbehandling, och kan berätta om vilka möjligheter och lösningar som finns.

Idag är det även stort fokus på miljön. Hur hanterar man vatten som är kontaminerat med föroreningar? Går det att återanvända eller kan man rena det innan man släpper ut det i avlopp? Eurowater delar med sig av sina erfarenheter och tankar kring miljöaspekten vid seminariet.

Renhet – en ren besparing

Vi kommer bjuda på kunskap för att öka er förståelse för renhet, tvätteknik och vilka ingående kärnkomponenter som ingår i en sådan process. Dessutom kommer du få en ökad förståelse för vikten av ett effektivt underhåll av era produkter för att öka livslängden. Du kommer även få chansen att känna och klämma på olika hårdvaror och prata renhet med experter inom respektive områden.

Inbjudan

När: Onsdagen den 15:e Maj 2019
Var: Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1, 824 50 Hudiksvall
Anmälan: till peter.helmersson@viverk.se senast den 9:e maj
Mer info: Har du frågor går det fint att ringa 0735-233 000

Program

08.30-08.45 Ankomst/Registrering/Kaffe-Fralla
08.45-09.00 Välkomst info och intro
09.00-10.30 Viverk AB
10.30-11.00 Paus
11.00-13.00 Eurowater
13.00- Lunch

Vi finns kvar efter lunch för frågor och diskussioner.

Viverk AB