Den 15 till 17 november är det mässdags – ELMIA Subcontractor med kunskap, innovation och framtidens tillverkningsindustri i fokus, och Viverks utsända är förstås på plats.

Seyla Tim, Viverks säljare för region sydost.

Seyla Tim, Viverks säljare för region sydost.

Under dagarna tre möts tusentals likasinnade för att dela kunskap, skapa innovationer och affärer direkt på golvet, och tillför syre, energi och förnybarkraft till industrin.

– För oss på Viverk är dessa mässor en självklarhet. Det ger oss möjligheter till många nya samtal och ställer vi inte ut så ser vi till att vara på plats, berättar Seyla Tim på Viverk.

ELMIA Subcontractor har funnits sedan 1975 och är idag den ledande renodlade fackmässan för underleverantörer inom tillverkningsindustrin i norra Europa.

Peter Helmersson, sälj- och marknadschef på Viverk.

Peter Helmersson, sälj- och marknadschef på Viverk.

– Viverk har funnits sedan 1947 och vi utvecklar oss ständigt för att fortsätta ligga i den tekniska framkanten, och här är mässor en viktig källa till kunskap.  Både för att se och lära mer, och för att träffa kunder, branschfolk och kolleger, tillägger Peter Helmersson på Viverk.

Seyla och Peter kommer att delta under mässans tre dagar och träffar gärna nya och gamla intressenter över en kopp kaffe eller en lunch.

Vill du komma i kontakt med någon av oss på eller i anslutning till mässan? Här når du oss enklast:

Peter Helmersson på mail peter.helmersson@viverk.se, eller telefon 073 523 30 00.
Seyla Tim på mail seyla.tim@viverk.se eller telefon 072 660 23 97.

Mässans öppettider:
Tisdag 15 november, kl. 9-18

Onsdag 16 november, kl. 9-18
Torsdag 17 november, kl. 9-17

Hämta din kostnadsfria entrebiljett här:

Biljetten ger dig tillträde till Elmia Subcontractor 2022 under mässans alla dagar.

Viverk AB