Välkommen till ett seminarium om Clean Manufacturing med efterföljande rundvandring i SKF:s moderna tillverkning och se hur SKF arbetar med Clean Manufacturing och RecondOil i praktiken!

Petter Hägg, SKF

Petter Hägg, SKF

SKF:s Petter Hägg kommer att berätta om hur SKF ökar tillförlitlighet och livslängd med smartare renhet och visa hur SKF kan rena och återanvända oljor i ett kretslopp.

Fredrik Widén, DST.

Fredrik Widén, DST

DST:s Fredrik Widén visar hur deras kemikalier anpassas och optimeras för olika typer av föroreningar vid olika temperaturer och hur resultatet ger såväl miljövinster som energibesparingar.

Viverks Michael Wickell berättar och visar hur Viverks industritvättanläggningar skräddarsys och optimeras för att leverera bästa möjliga renhet med minsta möjliga klimatavtryck.

Michael Wickell, Viverk

Michael Wickell, Viverk

Viverk har dessutom ett ständigt pågående arbete där även den egna tillverkningen optimeras för effektiv resursanvändning, återvinning och återanvändning samt miljöhänsyn, som exempelvis en tvättanläggnings CO2-avtryck.

Du som är på plats bjuds dessutom på en rundvandring i SKF:s moderna tillverkning och får se hur SKF arbetar med Clean Manufacturing och RecondOil i praktiken!

Men vänta inte med din anmälan. Antalet platser är begränsade och det är först till kvarn som gäller. För den som inte har möjlighet att delta på plats kommer föreläsningar och frågestund även att kunna följas via webbsändning.

Program
09:30 Välkomstmingel och kaffe
10:00 Föreläsningar
11:30 Frågestund, diskussioner
12:00 Lunch
13:00 Rundvandring på SKF

Var: SKF, Sven Wingguist gata 2, Göteborg
När: Torsdag den 10 november
Kostnad: Kostnadsfritt
Anmälan och mer information: Peter Helmersson på mail peter.helmersson@viverk.se, eller telefon 073 523 30 00. Anmäl om du vill delta på plats eller via webbsändning senast den 4 november

Delta i webbsändning: För den som inte har möjlighet att delta på plats kommer föreläsningar och frågestund även att webbsändas direkt från kl 10:00 fram till kl 12:00. Inbjudan med länk för att ansluta skickas ut i god tid till föranmälda.

Viverk AB