Snart är julafton här och för många är det snart en ganska skön och välbehövlig vila som stundar med nära och kära! Julen är även en tid för eftertanke och att få landa i året som gått.

För Viverks del har 2019 varit ett händelserikt år. Vi har etablerat nya samarbeten och fått förtroendet att leverera till många nya och befintliga kunder, något vi är oerhört tacksamma för.

Vi växer och under de tre senaste åren har vi växt organiskt flera gånger om.

Under året har vi ökat vår närvaro i Sverige och etablerat oss i Helsingborg och i Göteborg. Nästa steg är att utöka i Tyskland. Vi har en spännande tid framför oss.

Under 2019 har vi tillsammans med partners, leverantörer, kunder och prospekts genomfört aktiviteter som renhetsseminarium tillsammans med RISE/CFR och KSB. Vi har även deltagit på mässor i Europa och haft mängder med fantastiska kundmöten. Aktiviteter som vi har för avsikt att fortsätta med under nästa och kommande år. Och vi har även en del spännande ess i rockärmen för att ge våra kunder de bästa förutsättningarna att bedriva framgångsrika företag och maximera nyttan med era samarbeten med oss.

Nu önskar vi alla en riktig God Jul och ett Gott Nytt år och ser fram emot ett spännande 2020 tillsammans med er.

Med bästa hälsningar
Michael Wickell, Emil Karlsson och Börje Petersson med flera i Team Viverk.

Viverk AB