Det senaste inom modern tvätteknik visas på mässan Parts2clean i Stuttgart. Viverk är förstås på plats!

Det senaste inom modern tvätteknik visas på mässan Parts2clean i Stuttgart. Viverk är förstås på plats!

Tack alla ni kunder, leverantörer och partners som gjorde att vår vistelse på Parts2Clean blev betydelsefull! Fantastiskt att höra och känna av marknaden och den senaste tekniken på en mässa som är fokuserad inom området industriell renhet! 

– Det är fascinerande att se och ta intryck av den nya teknik som visas, ibland sådan som är helt ny för oss på Viverk, ibland sådan som vi också testat tidigare. Ett spännande exempel är vakuumtvättning som vi ska hålla ögonen på och se hur det utvecklas, berättar Peter Helmersson som är teknisk rådgivare och säljare på Viverk.

– Att mäta renhet med ny digital teknik är också något som växer ute i Europa, berättar Michael Wickell och konstaterar att detta mycket väl kan bli en del i Viverks Machine Advisory-teknik.

På mässan visades även en hel del nyheter kring tillbehör och tvättutrustning, en del mer spännande än andra.
– I samband med vårt deltagande på mässan passade vi även på att göra fullskaliga tester tillsammans med en kund, på plats hos en av våra leverantörer, berättar Roger Åhsberg, teknisk chef, och tillägger att testerna gick mycket bra och visade önskat resultat.

Parts2clean är en värdefull mässa

Den som vill se det senaste inom modern tvätteknik, ta del av den senaste forskningen, inhämta de senaste av råd och rön från olika institut och leverantörer, gör klokt i att besöka Parts2clean, tipsar Peter Helmersson.

– Här ges utrymme att både se och röra i praktiken, att samtala med olika leverantörer inom just området industriell tvätteknik och alla de som associeras med detta skrå. Vi kommer definitivt att vara på plats igen nästa år, säger Michael Wickell. Vi kanske ses där och då?

Roger Åhsberg, Michael Wickell och Peter Helmersson från Viverk på Parts2clean 2021 i Stuttgart.

Roger Åhsberg, Michael Wickell och Peter Helmersson från Viverk på Parts2clean 2021 i Stuttgart.

Viverk AB