Viverk stärker sitt affärserbjudande genom att erbjuda finansiering!…

För att kunna möte marknadens krav och önskemål har Viverk tillsammans med Siemens Finans stärkt Viverks affärserbjudande.

Viverk och Siemens har många års samarbete bakom sig och nu tar man ytterligare steg och ökar samarbetet. Tillsammans har man tagit fram ett erbjudande där man som kund kan leasa sin utrustning och därmed få alla dessa fördelar.

Hela affären görs precis som vanligt och som kund märker man ingen skillnad alls i inköpsprocessen. Skillnaden är att man få flera alternativt för att finansiera sin lösning. Vi på Viverk hoppas att detta kan hjälpa alla  kunder över en eventuell barriär och underlätta i era beslutsprocesser.

– Man kan tydligt se att man idag inte alltid väljer att köpa in all processutrustning, detta kan bero på flera saker. Allt från att man inte vill sänka sin likviditet, minska sitt kassaflöde eller helt enkelt tagit ett beslut av strategiska skäl. Vi kan med detta erbjudande nu hjälpa företagen att göra de nödvändiga investeringarna för att kunna möta högt ställda kundkrav på en högre renhet. Vi anser att ett rent resultat skall kunna uppnås genom olika ekonomiska möjligheter, vi erbjuder alternativ!, säger Michael Wickell, VD på Viverk.

Siemens är ett tyskt globalt industriellt konglomerat med huvudkontor i München och Berlin. Koncernen grundades 1847 och är idag Europas största inom tekniksektorn. Företaget har omkring 343.000 anställda, världen över, och omsättningen var på nästan € 72 miljarder för 2014. Siemens verksamhet har en stor bredd med tillverkning av bland annat vitvaror, datorer och kärnreaktorer.

Viverk AB