Ännu en gång samlades SKF, RISE och Viverk på RISE:s huvudkontor i Mölndal för att genomföra ytterligare ett webbinarium med fokus på renhet. Reaktionerna från deltagarna är överväldigande positiva och trots ett välfyllt virtuellt mötesrum var det många som deltog från grupprum och delade webbinariet över länk.

Och det är klart, det välfyllda och komprimerade programmet bjöd på mycket matnyttigt, som där SKF:s Petter Hägg talade om vikten av att ha en ren produkt igenom hela produktionskedjan, resan med Recondoil och hur man kan rena oljor ner till nano nivå och ge oljor näst intill evigt liv.

Eller när Pär Andersson på Rise berättade om hur man säkerställer resultatet av alla renhetskrav och standarder, hur man skall tolka och hantera alla olika frågeställningar samt om framtida produkters extrema renhetkrav, som till exempel med eldriven motorteknik.

Vår egen Michael Wickell toppade sedan anrättningen med att berätta hur man uppnår de allt högre renhetskraven som allt fler kunderna har.

Pär Andersson, RISE, Petter Hägg, SKF och Michael Wickell, Viverk, svarar på deltagarnas frågor.

Pär Andersson, RISE, Petter Hägg, SKF och Michael Wickell, Viverk, svarar på deltagarnas frågor.

 

Vi tackar alla deltagare och vill passa på att tipsa den som vill veta mer att anmäla sig till det fysiska mötet den 10 november i RISE:s lokaler där det hålls en fördjupad endagsutbildning för att öka förståelsen för och förmågan att ta kontrollen över renheten och nå det önskade resultatet på optimalt sätt:

Dags för 2021 års utbildning inom industriell partikel- och ytrenhet

 

Viverk AB