Viverk håller webbinarier tillsammans med RISE och SKF

Viverk håller webbinarie tillsammans med RISE och SKF.

Ämnet industriell renhet rymmer så mycket mer än de renhetskrav som behöver uppnås. Med rätt grad av renhet och reningsteknik finns det stora pengar att spara samtidigt som återvinning, återanvändning och miljöaspekter maximeras. Det är detta våra webbinarier tillsammans med RISE och SKF handlar om, och nu är det dags för nästa stora pass.

På programmet

Renhet – en konkurrensfördel med kvalitet och längre livslängd på köpet!
På SKF har man insett hur mycket renhet betyder och satsar nu på att bli ledande inom cirkulär renhet. På webbinariet berättar Petter Hägg om hur SKF jobbar med renhet och hur renhet genomsyrar både SKF:s tillverkning och kunderbjudande:

  1. SKF “Clean Manufacturing” – hur vi jobbar på SKF
  2. SKF RecondOil – vad är DST och varför vi gör det
  3. Superrena oljor i våra egna fabriker – resultat

Renhetens betydelse
På RISE IVF analyseras renhetens betydelse inom partikelrenhet och ytrenhet, mätmetoder och normer. RISE:s föreläsningar med Pär Andersson har rosats för stora ämneskunskaper som Pär så generöst bjuder på, men också för att erbjuda industrin metoder för att mäta och jämföra olika typer av renhet.

Teori och praktik varvat med praktiska erfarenheter
Viverk omsätter teori i praktik och bygger de lösningar som krävs för att tvätta rent industriella produkter på bästa sätt och samtidigt rena och återvinna processvätskor och energi. Hur detta går till är något som Michael Wickell berättar mer om på webbinariet som alltså kan följas på distans.

Om webbinariet
Webbinariet är en direktsändning som görs över internet där du kan delta varifrån som helst, passivt som tittare och ställa egna frågor eller synpunkter under tiden webbinariet pågår.

Varmt välkommen att få del av det senaste inom detta spännande ämne som kan bli avgörande för stora delar av industri och verkstäder!

Från tidigare webbinarium: 

Ett uppskattat webinarie

 

Anmälan

När: onsdag den 20 oktober kl 10:00 – 11:30. Webbinariet är cirka 90 min långt.

Inbjudan/anmälan:  Mer information och frågor: mejla eller ringa Peter Helmersson på peter.helmersson@viverk.se, eller tel. +46 735-233 000.

Så går det till: Några dagar innan webbinariet hålls kommer alla som anmält sig att få instruktioner och en deltagarlänk med allt som krävs för att delta.

Pris: Kostnadsfritt!

 

 

Viverk AB