RISE:s föreläsningar med Pär Andersson har rosats för stora ämneskunskaper.

RISE:s föreläsningar med Pär Andersson har rosats för stora ämneskunskaper.

Nu kör vi ett webbinarium igen, denna gång med en liten utökning på 15 minuter för ytterligare fördjupning enligt önskemål från förra webbinariet. Varmt välkommen att delta och se hur renhet kan ge konkurrensfördelar, högre kvalitet och längre livslängd!

Webbinariet hålls gemensamt av SKF, RISE och Viverk som tillsammans representerar olika aspekter i arbetet med optimal renhet för olika system, men är uppdelat i tre separata föredrag:

Renhet – en konkurrensfördel med kvalitet och längre livslängd på köpet!

SKF har man insett hur mycket renhet betyder och satsar nu på att bli ledande inom cirkulär renhet. På webbinariet berättar Petter Hägg om hur SKF går mot att bli ett Clean tech-bolag med clean manufacturing samtidigt som man satsar på rena oljor.

RISE IVF analyseras renhetens betydelse inom partikelrenhet och ytrenhet, mätmetoder och normer. RISE:s föreläsningar med Pär Andersson har rosats för stora ämneskunskaper som Pär så generöst bjuder på, men också för att erbjuda industrin metoder för att mäta och jämföra olika typer av renhet.

Teori och praktik varvat med praktiska erfarenheter

Viverk omsätter teori i praktik och bygger de lösningar som krävs för att tvätta rent industriella produkter på bästa sätt och samtidigt rena och återvinna processvätskor och energi. Hur detta går till är något som Michael Wickell berättar mer om på webbinariet som alltså kan följas på distans.

Du kan delta där du är!

Webinarie

Webbinariet är en direktsändning som görs över internet där du kan delta varifrån som helst, passivt som tittare och ställa egna frågor eller synpunkter under tiden webbinariet pågår.

Varmt välkommen att få del av det senaste inom detta spännande ämne som kan bli avgörande för stora delar av industri och verkstäder!

Anmälan

När: onsdag den 30 september kl 10:00 – 11:30. Webbinariet är cirka 90 min långt.

Inbjudan/anmälan: https://rise.zoom.us/webinar/register/WN_Ltqyz-EAQyeE5KGV2WgRgQ

Mer information och frågor: mejla eller ring Peter Helmersson på tel. +46 735-233 000 eller peter.helmersson@viverk.se.

Så går det till: Några dagar innan webbinariet hålls kommer alla som anmält sig att få instruktioner och en deltagarlänk med allt som krävs för att delta.

Från tidigare webbinarium:

Webinarie Michael Wickell, Viverk
Lyckad premiär för Roadshow på webben

Mer i ämnet:

Petter Hägg, SKF, skriver om renhetens betydelse: A clean start for bearing performance

 

Viverk AB