Viverk bygger svensktillverkade tvättanläggningar för industri, så kallade industritvättmaskiner, och skräddarsydda specialtvättar för industriellt bruk. En industritvätt (industrial washing equipment) från Viverk håller hög kvalitet och använder återvinning för att maximera ekonomi och minimera miljöavtryck. VIverks industritvättanläggningar finns i en mängd olika utföranden som korggodstvätt, kammartvätt, tunneltvätt, Flow-Jet, karuselltvätt som alla kan fås med automation och integreras i större system med automatiserade transportsystem.

Kunskap, vetenskap och kontroll är mycket viktigt inom industrin idag. Detta är något som RISE, FougsTech AB och Viverk tagit fasta på. Baserat på tidigare utbildningar och dess deltagares synpunkter har vi nu vidareutvecklat konceptet och kan nu erbjuda en ny, ännu mer initierad utbildning inom ämnet industriell partikel- och ytrenhet.

Detta är en endagarsutbildning som inkluderar mat, fika och utbildningsmaterial. Varmt välkommen att få del av det senaste inom detta spännande ämne som kan bli avgörande för stora delar av industri och verkstäder!

Föreläsare

Dan Fougstedt

Dan Fougstedt

Dan Fougstedt från FougsTech AB
Specialist Teknisk Renhet med mångårig erfarenhet av produktutveckling från Volvo Cars och Volvo Trucks. Dan Fougstedt föreläser om följande områden:

 • Skador och störningar orsakade av bristande teknisk renhet
 • Kravsättning, kravbalansering och konstruktion
 • Upprätthålla teknisk renhet i produktion

 

Pär Andersson, RISE

Pär Andersson

Pär Andersson från RISE
Forskare och expert inom ämnet standarder, mätmetoder, analysmetoder och kontroll som föreläser om följande områden:

 • Standarder (ISO, VDA mm)
 • Analysprocessen
 • Logistik, lagring och montering
 • Utökad analys (SEM, LIBS)

 

Michael Wickell, Viverk

Michael Wickell

Michael Wickell från Viverk AB
Michael Wickell har lång erfarenhet inom industrin och kommer att föreläsa om och utbilda inom tvätteknik, kemi, att möta kunders och framtidens krav inom följande områden:

 • Tvätteffekter
 • Tvättprinciper
 • Kemi
 • Vad är möjligt att uppnå, vad är baslinjen

 

Om utbildningen
Utbildningen varvar teori och praktik med praktiska erfarenheter från såväl industri som forskning. Under utbildningen behandlas allt ifrån teknisk renhet, kravsättning, standarder, analysmetoder, processteg, vidmakthållning av renhet och tvätteknik.

Tillsammans bjuder tre marknadsledande aktörer på olika inriktningar med mål att utbilda dig både på djupet och på bredden.

Anmäl dig här

Var: RISE IVF AB, Argongatan 30, Mölndal
När: 
2021-11-10 kl 09:00 – 16:30
Pris: 5 500 kr per deltagare. Vid anmälan av fler än tre från samma företag ges rabatt på 1 000 kr per deltagare från och med deltagare nummer tre.
Anmälan:  Anmäl dig här!
Mer information och frågor: Peter Helmersson på mail peter.helmersson@viverk.com, eller telefon +46 735-233 000.

Viverk AB