Har du energi, driv, ett tekniskt intresse och gärna viss kunskap inom kemi? Att du gillar att göra affärer och bygga kundrelationer förutsätter vi, men kan du förklara en säljprocess i teorin och sedan praktisera den i verkligheten? Svarar du ja på ovanstående vill vi komma i kontakt med dig omgående!

Arbetsbeskrivning
Som teknisk säljare är du företagets ansikte utåt som hjälper våra kunder att lösa renhetsproblem. Du upprätthåller och utvecklar kundkontakter både genom fysiska möten, videomöten och telefon. Till din hjälp har du ett gäng med konstruktörer, beredare, teknisk expertis och kollegor som kan stötta upp med det du behöver.

Vi söker dig som
Har relevant utbildning och/eller gedigen erfarenhet av försäljning inom industri och produktion. En förutsättning för att lyckas är att du är social, uthållig och relationsskapande. Som person är du ambitiös och vågar ta egna initiativ för att nå dina mål, men också prestigelös och kan samarbeta med mer fyrkantiga kolleger och kunder. Körkort är ett krav och du måste kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Vårt företag
Viverk befinner sig i en stark fas där vi växer inom många nya branscher samtidigt som befintliga kunder går starkt. Vi ser en ljus framtid där vår tydliga vision tar form och ser fram emot att välkomna dig som en ny kollega i teamet. Frågor om tjänsten och företaget besvaras av vår säljchef Peter Helmersson som du hittar här.

Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen att skicka din ansökan till: peter.helmersson@viverk.se

 

Jobba på Viverk

Viverk AB