Är du en kreativ samordnare som trivs i hetluften? Värdesätter du möjlighet att kunna påverka och utvecklas? Då kan jobbet som projektledare på Viverk vara det rätta för dig.

På Viverk får du vara med och styra arbetet från ax till limpa. Som projektledare kommer du arbeta både självständigt, tillsammans med kollegor och i nära samarbete med kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att driva kundprojekt från order till leverans. Till din hjälp har du ett gäng med konstruktörer, teknisk expertis och kollegor som alla brinner för att utveckla och tillverka den bästa tekniska lösningen för kunden.

Om att jobba på Viverk

På Viverk bygger vi skräddarsydda och kundanpassade industritvättmaskiner med teknik av senaste snitt och fokus på energieffektivitet, återvinning och minimala klimatavtryck.

Viverk befinner sig i en stark fas där vi växer inom många nya branscher samtidigt som befintliga kunder går starkt. Vi ser en ljus framtid där vår tydliga vision tar form och ser fram emot att välkomna dig som en ny kollega i teamet.

På Viverk har vi självständiga arbeten med stora möjligheter till egen utveckling, och tillsammans är vi ett trevligt gäng som har roligt på jobbet och lär av varandra.

Din profil

Du är en självgående, driven och tekniskt bevandrad projektledare med relevant utbildning och/eller gedigen erfarenhet av projektledning. Kunskaper om och erfarenheter från industri och produktion är meriterande, men det viktigaste är att du är en social och ansvarstagande person som är noggrann, strukturerad och serviceinriktad.

Du vågar ta egna initiativ för att nå dina mål, men är också prestigelös och ödmjuk inför uppgiften där även kunderna ska se fram emot att samarbeta med dig.

Din ansökan

Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen att skicka din ansökan till: roger.ahsberg@viverk.se.

Viverk AB