Teknisk kommunikatör

Tycker du om att beskriva tekniska lösningar på ett klart och tydligt sätt, är strukturerad och har sinne för att nå ut med kommunikation till både externa och interna intressenter? Då kan du mycket väl vara vår nya tekniska kommunikatör. Viverks maskiner är byggda av högsta kvalitet och unika för varje kund vilket gör jobbet som teknisk kommunikatör än mer spännande.

Vem är du?

Som person är du kommunikativ, har ett helhetstänk och på ett naturligt sätt sätter in företagets olika funktioner i sitt större sammanhang.

Vi söker dig som trivs med att såväl jobba tillsammans i vårt team med mycket engagemang och driv som i en självständig roll. Dina kunskaper i svenska och engelska är gods i både tal och skrift. Du är strukturerad, arbetar metodiskt och är lösningsorienterad.

Du möter människor och situationer som uppkommer med hög servicegrad och flexibilitet. Dit agerande bygger på att utifrån ett helhetsperspektiv prioritera arbetsuppgifterna löpande för verksamhetens bästa. Självklart har du en mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift och en stor känsla för teknik.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar att ta fram tekniska dokument så som instruktioner, drifts- och underhållsmanualer samt registrera och arkivera maskindata för efterkommande service och reparationshantering. Sammanställa tekniska uppgifter, maskinliggare och maskinpärmar m.m.

Rollen innebär även att ha en pågående tät dialog med kollegor och med marknaden. Det gör att arbetsuppgifterna även omfattar extern kommunikation som bland annat att uppdatera hemsidan, göra nyhetsbrev, sammanställa offerter och försäljningsstatistik. 

När, var och hur?

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom teknikinformation och/eller några års relevant arbetslivserfarenhet.

Vårt fräscha kontor ligger i Vislanda och du tillträder efter överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakt Mattias Kjellsson på 0472-343 70 eller mattias.kjellsson@viverk.se.

Din ansökan skickar du till jobb@viverk.se

 

Sista ansökningsdag är 2019-02-20 men urvalet sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

  • Vislanda Olvägen 25, SE-342 50 Vislanda.
  • ÅkersbergaSmedbyvägen 8, SE-184 32 Åkersberga.
  • Tel+46 472 343 60, E-postinfo@viverk.se
  • © COPYRIGHT Viverk AB
  • Certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001
  • ”Viverk stödjer
    framtidens entreprenörer, är stolt sponsor till
    Ung Företagsamhet”