Maskinbyggare

Yrkesstolt och klurig maskinbyggare

Om du gillar problemlösning och att bygga maskiner av högsta kvalitet ska du definitivt läsa vidare. Viverk går som tåget och vi är i stort behov av nya medarbetare. Just nu behöver vi en erfaren och noggrann maskinbyggare som går i gång på att utveckla specialtillverkade lösningar anpassade efter våra kunders behov.

Vem är du?

Du har bred erfarenhet inom svetsning och montering. Du förstår att rollen som maskinbyggare ställer krav på noggrannhet, precision och en rejäl yrkesstolthet. Kundunika maskiner kräver ofta specialanpassningar. Det innebär att du behöver kunna se utanför boxen och bidra till lösningar med fokus på att ge våra kunder så mycket mervärde som möjligt. 

Dina arbetsuppgifter

Du svetsar ihop stommen till våra rostfria industritvättmaskiner och utför därefter samtliga steg i monteringen av till exempel pneumatikkopplingar, motorer, specialfunktioner och utrustning. Viverk har en välutrustad plåtverkstad där nya idéer kan testas och provas.

När, var och hur

Du kan börja arbeta heltid på vårt kontor i Vislanda omgående. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, måndag - fredag, med tidig stängning på fredagar. Vi vill att du som söker är ute efter en långsiktig anställning och ser framtiden an tillsammans med Viverk. Du kan också räkna med en gedigen introduktion av erfarna och trevliga kollegor så att du snabbt blir varm i kläderna och känner dig som en del av gemenskapen.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Mattias Kjellsson på 0472-343 70 eller mattias.kjellsson@viverk.se. Din ansökan skickar du till jobb@viverk.se

 

Sista ansökningsdag är 2018-10-31 men urvalet sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

 

  • Vislanda Olvägen 25, SE-342 50 Vislanda.
  • ÅkersbergaStorängsvägen 26, Port B3, 1 tr, SE-184 32 Åkersberga.
  • Tel+46 472 343 60, E-postinfo@viverk.se
  • © COPYRIGHT Viverk AB
  • Certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001
  • ”Viverk stödjer
    framtidens entreprenörer, är stolt sponsor till
    Ung Företagsamhet”