Ha en riktigt glad påsk!

2020-04-07

Ha en riktigt glad påsk!

I dessa tider är det viktigt att vi tar vara på de glädjeämnen som ändå står till buds och umgås med våra nära och kära, men också att vi är rädda om och tar hand om varandra på ett klokt och bra sätt.

Att kunna umgås och ta hand om varandra behöver inte strida mot folkhälsomyndighetens riktlinjer. Med hjälp av den digitala tekniken kan vi mötas och umgås på distans även med de som befinner sig i riskgrupper.

Det kan vara både spännande, utmanande och en kul upplevelse att umgås med sina äldre vänner och släktingar via tjänster som Skype eller Teams. Och kanske även ge de äldre nya möjligheter att nå ut och umgås med andra.

Vi på Viverk önskar er alla en riktigt skön ledighet och glad påsk!


» Tillbaka till nyhetslista

 • Vislanda Olvägen 25, 342 50 Vislanda
 • Åkersberga Smedbyvägen 8, 184 32 Åkersberga
 • Helsingborg Muskötgatan 8 B, 254 66 Helsingborg
 • Kungälv Bilgatan 20, 442 40 Kungälv
 • Tel+46 472 343 60, E-postinfo@viverk.se
 • © COPYRIGHT Viverk AB
 • Certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001
 • ”Viverk stödjer
  framtidens entreprenörer, är stolt sponsor till
  Ung Företagsamhet”