Nu är vi igång igen!

2019-08-07

Nu är vi igång igen!

Viverks kundanpassade tunneltvätt lastad och klar för leverans till kund.

Även om en del av styrkan fortfarande firar semester har vi nu dragit igång säsongen igen. Första paret ut är två tunneltvättar som nu har lastats och ska installeras hos kund för att vara i full drift efter deras semestrar.

– Den här typen av tunneltvättar har en mycket stor kapacitet, är mycket flexibla för vad som ska tvättas och kan både matas med robot eller manuellt, berättar Emil Karlsson som konstruerat dessa tvättar efter kundens önskemål och behov. Det vill säga aluminiumdetaljer inom automotive-industrin.

Tony Karlsson är den som har byggt maskinerna efter Emils ritningar och övervakar lastningen med en förälders omsorg.

– Det känns lite som ens egen skapelse när man varit med och byggt allt från första plåt till färdig maskin, säger Tony som även ser fram emot att få sätta igång med att bygga nästa maskin nu när platsen blir ledig.

 


» Tillbaka till nyhetslista

 • Vislanda Olvägen 25, 342 50 Vislanda
 • Åkersberga Smedbyvägen 8, 184 32 Åkersberga
 • Helsingborg Muskötgatan 8 B, 254 66 Helsingborg
 • Kungälv Bilgatan 20, 442 40 Kungälv
 • Tel+46 472 343 60, E-postinfo@viverk.se
 • © COPYRIGHT Viverk AB
 • Certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001
 • ”Viverk stödjer
  framtidens entreprenörer, är stolt sponsor till
  Ung Företagsamhet”