Vi växer och blir fler

2019-04-25

Vi växer och blir fler

Viverk ökar nu kapaciteten och bygger upp resurserna med flera nya medarbetare inom olika områden. Här är våra nya ansikten på Viverk:

Lina Modin Svedberg är vår nya ekonomiansvariga som kommer att förstärka ekonomiavdelningen med sina kunskaper. Lina har studerat till civilekonom och jobbade då samtidigt på bank. På fritiden inspirerar Lina andra som gruppträningsinstruktör.

Roger Magnusson är ny order- och produktionsberedare sedan i mars. Roger, som är plåtslagare och servicetekniker i grunden, jobbade tidigare med orderberedning, planering och teknisk försäljning. På fritiden gillar Roger att fiska och uppskattar en ledig dag på sjön.

Ingemar Haglund har varit på Viverk tidigare och kommer nu åter på produktionssidan. Ingemar är plåtslagare i grunden och har tidigare jobbat på flera olika industriföretag. På fritiden bygger Ingemar modeller och är engagerad i svenska Alfa Romeo-klubben.

Petter Hammarbäck är vår nya tekniska kommunikatör som jobbar med dokumentation och marknadskommunikation. Petter har ett förflutet som frilansjournalist och teknisk skribent och är elmotorcykelentusiast på fritiden.

Sven Gerhardts är ny konstruktör och projektledare sedan i februari. Sven har tidigare jobbat som verktygsmakare, industrielektriker och drivit eget som konstruktör och projektledare. Svens fritid ägnas åt att köra motorcykel, resa och gå på musikfestivaler.

Med ambition att växa och bli ännu större

– Vi har stor efterfrågan på våra produkter och ser en fortsatt ökad efterfrågan så det är med stor glädje vi presenterar våra nya medarbetare och vår ambition att öka och bli ännu större framöver, säger Mickael Wickell, VD på Viverk. 


» Tillbaka till nyhetslista

 • Vislanda Olvägen 25, 342 50 Vislanda
 • Åkersberga Smedbyvägen 8, 184 32 Åkersberga
 • Helsingborg Muskötgatan 8 B, 254 66 Helsingborg
 • Kungälv Bilgatan 20, 442 40 Kungälv
 • Tel+46 472 343 60, E-postinfo@viverk.se
 • © COPYRIGHT Viverk AB
 • Certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001
 • ”Viverk stödjer
  framtidens entreprenörer, är stolt sponsor till
  Ung Företagsamhet”